tag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post8502993832206374456..comments2023-12-23T11:26:10.622+01:00Comments on AdamPiekarz: chleb orkiszowo gryczany i autolizaAdam Piekarzhttp://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-43246935964471346732016-10-30T13:40:26.143+01:002016-10-30T13:40:26.143+01:00przepraszam za tak późną odpowiedź : należy przykr...przepraszam za tak późną odpowiedź : należy przykryć z niewielkim dostępem powietrza , pozdrawiamAdam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-43713912357541494042016-08-11T13:00:53.362+02:002016-08-11T13:00:53.362+02:00Wspaniały blog. Adamie czy należy ten chleb przykr...Wspaniały blog. Adamie czy należy ten chleb przykryć czymś chowajac do lodówki czy zostawić otwarty?pozdrawiam onahttps://www.blogger.com/profile/16213964632410674849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-29425611674807193732016-05-14T08:36:20.894+02:002016-05-14T08:36:20.894+02:00Dziękuję za informację wiem że maślanka to nie mle...Dziękuję za informację wiem że maślanka to nie mleko ale moje dzieciaki nie mogą nic z przetworów mlecznych :-) pozdrawiamJustihttps://www.blogger.com/profile/08241432610686161503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-72390322388391089722016-05-13T21:36:02.291+02:002016-05-13T21:36:02.291+02:00skoro nie produkt mleczny (choć maślanka to nie je...skoro nie produkt mleczny (choć maślanka to nie jest mleko) dodaj odpowiednio mniejszą ilość wody nie taki sam , pozdrawiamAdam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-7086465768778258182016-05-10T13:22:45.180+02:002016-05-10T13:22:45.180+02:00Witam,
Czym można zastąpić maślankę w tym przepisi...Witam,<br />Czym można zastąpić maślankę w tym przepisie. Chleb wygląda imponująco ale jakby nie było w nim mleka to byłoby idealnie!<br />Justihttps://www.blogger.com/profile/08241432610686161503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-88239654562832500972016-04-14T10:39:56.612+02:002016-04-14T10:39:56.612+02:00Patryku jak bardzo cieszy mnie że twój wymarzony z...Patryku jak bardzo cieszy mnie że twój wymarzony zawód to piekarz.Pomogę Ci we wszystkim związanym bezpośrednio z technologiami piekarskimi i cukierniczymi lecz z matmy proponuję dobrego korepetytora , którym nie koniecznie jestem :)Pozdrawiam Cię i życzę spełnienia marzeńAdam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-31707821169489714862016-04-10T04:53:04.613+02:002016-04-10T04:53:04.613+02:00Witam !
Mam dość spory problem.
W 2014 roku skończ...Witam !<br />Mam dość spory problem.<br />W 2014 roku skończyłem szkołę zawodową ZSZ zawód (piekarz), zdałem egzamin praktyczny, lecz do zaliczenia teoretycznego zabrakło 10% ...<br />I w tym roku mam ostatni raz poprawkę w czerwcu.<br />W tej chwili jestem za granicą, wracam na koniec maja lecz moje pytanie:<br />Czy mógłby mi pan pomóc w rozwiązywaniu zadań ?<br />Zawsze byłem noga z matematyki i teraz potrzebuję pomocy.<br />Na prawdę chciałbym zdać ten egzamin i mieć zawód swój wymarzony.<br />Za pomoc zapłacę z góry dziękuję.<br />PozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16814398233582318835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-26369687954209093272016-02-21T14:53:47.515+01:002016-02-21T14:53:47.515+01:00Staram się publikować , choć jak widać nie jest to...Staram się publikować , choć jak widać nie jest to dla mnie czasowo łatwe , dziękuję za motywujące słowa uznania , pozdrawiamAdam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-42269543197345250612016-02-11T12:47:43.252+01:002016-02-11T12:47:43.252+01:00Niezmiernie miło widzieć kolejny wpis na tym blogu...Niezmiernie miło widzieć kolejny wpis na tym blogu, po długiej przerwie. Przeczytałem i muszę powiedzieć, że to bardzo pouczające. Uwielbiam tu wracać, gdy mam ochotę upiec coś innego niż tzw. codzienny żytnio-pszenny.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11791617606071979637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-79526363579782850572016-01-04T20:37:59.796+01:002016-01-04T20:37:59.796+01:00Dzięki - dobrego roku życzę i dalszej , tak ciekaw...Dzięki - dobrego roku życzę i dalszej , tak ciekawej , nieustającej podróży i tak smakowitych przystanków w kuchni :) Adam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-40390877508042143992016-01-04T19:49:13.469+01:002016-01-04T19:49:13.469+01:00Z przyjemnością wypróbuję ten przepis. Chleb ma pi...Z przyjemnością wypróbuję ten przepis. Chleb ma piękną skórkę i wnętrze :) wygląda pysznie. Pozdrawiam noworocznie i życzę kolejnych wspaniałych wypieków oraz realizacji marzeń i planów :) MałgosiaMałgosia i Piotrhttps://www.blogger.com/profile/16789689193183355348noreply@blogger.com