tag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post86406261154380547..comments2023-12-23T11:26:10.622+01:00Comments on AdamPiekarz: chleb orkiszowy pełnoziarnistyAdam Piekarzhttp://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-43942832212085314752015-05-23T11:00:22.319+02:002015-05-23T11:00:22.319+02:00Jeśli znasz zasady zakwaszania mąki żytniej (dokar...Jeśli znasz zasady zakwaszania mąki żytniej (dokarmianie /czas /temperatura/jakość mąki) możesz pominąć drożdże i chleb uda się bez nich. Użycie samych drożdży (bez zakwasu ) w recepturach z dużym udziałem mąk żytnich jest niezdrowe (niestrawne)Adam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-51041385661167515582015-05-05T12:44:12.336+02:002015-05-05T12:44:12.336+02:00Czy drożdże są tu konieczne? W jaki sposob można z...Czy drożdże są tu konieczne? W jaki sposob można zmodyfikować przepis aby użyć samych drożdży?eniahttps://www.blogger.com/profile/02089755291890321525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-40286537707539653392013-10-08T20:57:42.248+02:002013-10-08T20:57:42.248+02:00a to świetnie ,że działa :)a to świetnie ,że działa :)margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-53514226919508270012013-10-08T19:33:57.927+02:002013-10-08T19:33:57.927+02:00Dziękuję Ci za pomoc - proste - działa :)Dziękuję Ci za pomoc - proste - działa :)Adam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-60528072038390656652013-10-08T15:31:10.061+02:002013-10-08T15:31:10.061+02:00Adam , wchodzisz w Układ i tam jest takie coś jak...Adam , wchodzisz w Układ i tam jest takie coś jak gadżety na to klikasz i szukasz lista blogów i tam trzeba wklejać linki swoich blogów co chce się obserwować margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-49335035684365928452013-10-08T08:55:23.632+02:002013-10-08T08:55:23.632+02:00Dziękuję za Twoje uznanie , mam jeszcze tak wiele...Dziękuję za Twoje uznanie , mam jeszcze tak wiele receptur , ale z czasem , jak to z czasem - różnie. Jako bardziej doświadczoną zapytam : jak dodać listę obserwowanych/ulubionych blogów?Adam Piekarzhttps://www.blogger.com/profile/03744644972916767316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8383359639338477709.post-74864338763017321682013-10-08T07:31:12.462+02:002013-10-08T07:31:12.462+02:00bochenek bardzo zgrabny , miąższ idealny i świetna...bochenek bardzo zgrabny , miąższ idealny i świetna fotorelacja margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com